menu

150 jaar bestaan Holland Amerika Lijn

Er zijn verschillende voordelen van het laten maken van foto's tijdens een jubileum, en dat geldt ook voor de Holland Amerika Lijn en hun 150-jarig jubileum. Hier zijn drie redenen waarom de foto's waardevol zijn voor de organisatie, medewerkers en anderen:

  • Herinnering - De foto's helpen om de herinnering aan het evenement levend te houden. Ze geven de mogelijkheid om terug te kijken op een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van de Holland Amerika Lijn en het schip, en om te herinneren hoe speciaal en uniek het evenement was.

  • Marketing - De foto's van het schip en de visuals die te zien waren rondom de Erasmusbrug kunnen gebruikt worden als marketingmateriaal om het jubileum en de Holland Amerika Lijn te promoten. Het geeft de organisatie de mogelijkheid om op een visuele manier te laten zien wat ze te bieden hebben en waar ze voor staan.

  • Geschiedenis - De foto's zijn waardevol voor de geschiedenis van de Holland Amerika Lijn. Ze geven een beeld van hoe het jubileum werd gevierd en hoe het schip er op dat moment uitzag. Dit kan helpen om het verhaal van de Holland Amerika Lijn te vertellen en om de geschiedenis te bewaren voor toekomstige generaties.

Als je meer wilt weten over de foto's, neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!

Deze foto opdracht is te danken aan Joris van Oers van Cinemato. 

Andere foto's in deze categorie

Er zijn nog geen andere items toegevoegd.